?> Italiensk

Italiensk

Italiensk

Vi disker op med delikate italienske buffeter, med forskellige autentiske italienske specialiteter – virkelig smagfuldt, hvis man da er til det italienske køkken, og hvem er ikke det!

Der indkøbes gode originale italienske råvarer, således den rigtige duft og smag kommer frem i hver og én ret, anretningen vil der ikke være en finger at sætte på… så denne spiseoplevelse vil tage dig med på en drømmerejse til det skønne Italien. Bon appetit.

Alle buffeter vil blive leveret koldt, og det er kundernes ansvar for opvarming af div. retter som skal serveres varm.

 

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
Eksklusiv Italiensk Buffet
- Røget tun anrettet på rucola og bionda med frisk høvlet parmesan - Kongerejer marineret med hvidløg og chili - Kalvecuvette stegt med rosmarin og pancetta - Saltimbocca- Sauterede kylingefileter med parmaskinke o..
359,00
Luksus Italiensk Buffet
- Lakse crudo med rødløg, granatæble og frisk basilikum m/strejf af citronolie - Carpaccio – råmarineret oksefilet med parmesan og olivenolie - Melon med italiensk landskinke - Vitello tonato – tyndsk&ar..
329,00
Dalla Calabria
- Carpaccio - Tyndskåret røget tun med parmesan og ruccolasalat - Prosciutto e Melone - Melon med parmaskinke på sprøde salater - Salmone in Bellavista – Ovnbagte nordsø laks serveret med dildcreme, c..
169,00
Save
39.4%
279,00
Original Italiensk Buffet
- Røget tun carpaccio anrettet på rucola med frisk dild og lime - Unghanebryst marineret i hvidvin, basili-pesto og lime - Vitello tonato – tyndskåret kalvefilet med tunsauce og kapers - Tomatsalat med mozzarella og ..
159,00
Save
45%
289,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2019