?> Luksus

Luksus

Luksus

Luksus buffet betyder ”det bedste af det bedste”.  Skal der være fest, så lad der været fest…og når fx hele den pukkelryggede familie og venner inviteres, så skal de da også spises af med en god portion mad. Vi tilbyder derfor luksus buffeter indeholdende udsøgte og delikate retter, der alle vil gå hånd i hanke med en festlig lejlighed. Kokkene har smurt ærmerne godt op, og der er spenderet lidt mere på råvarerne for at komme helt op på ”creme de la creme” niveauet.

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
Eksklusiv Buffet
- Blinis med stenbiderrogn, syrnet fløde og rødløg - Laksetartar med rødløg og kapers på minitoast - Dyrekølle af dådyr med vildtsauce - Oksemørdbrad med svampesauce a la creme ..
365,00
Luksus Buffet
- Blinis med lakserogn, syrnet fløde, rødløg og rugbrødscrumble - Hjemmelavet spinat tærte med tomato og feta - Varmrøget laks på salatbund med friske jordbær og et strejf af chili (kun ..
319,00
Fabulous Fest Buffet
- Varmrøget Nordsø laks rørt med cremefraiche, rødløg, frisk dild hertil kaviar og lime - King Prawn på stick vendt i limesaft, chili, kaviar og frisk dild - Saftig og mør unghane marineret med pesto,..
279,00
Gorgeous Buffet
- Lakse crudo med rødløg, granatæble og frisk basilikum m/strejf af citronolie - Mini quiche med spinat, tomat og parmesan på sprød salatbund - Kongerejer marineret med hvidløg og chili - Vitello tonat..
159,00
Save
38.6%
259,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2018