?> Reception

Reception

Reception

Arrangementer som en reception er kendetegnet ved et "stående taffel". Her er vi med på vognene...vi leverer gerne forskellige små smagfulde og dekorative "hapsere", som kan leveres som catering til dit fest-arrangement. Det kan leveres både til reception og jubilæum eller blot til en middag for familie eller venner. De små kreationer kan spises i én mundfuld, det er derfor ikke nødvendigt med hverken bestik eller tallerken. 

Vi har specialiseret os i at levere enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornuftig pris.
Det kan siges meget kort...."småt" men godt.
Vi er selvfølgelig med på den nye trend og kreerer derfor de helt originale "hapsere", men noget at det der driver værket er når fantasien får lov og spille et pus, vi har derfor givet vores kreative kokke lov til at smører ærmerne op, og ladet dem "bygger" deres "hapsere"i eget design. Alle de små kreationer laves i mundrette stykker, så de haps… kan spises i én bid.... det gør det derfor muligt at nyde godt af mange forskellige "hapsere" i et måltid...helt uden at forspise sig.

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
All Seasons Tapas Buffet
- Blinis med kaviar, syrnet fløde og rødløg - Røget lakseroulade med creme af friskost, kaviar og dild - Hvidløgs/chili marineret King Prawn på stick - Tunmoussé med store kapers på gro..
189,00
Save
32.3%
279,00
Mini Tapas Alicante
- Mini Sandwich med røget laks og dild creme - Dadler i bacon - Bagte champignoner med serranoskinke og Kryddersmør - Veggie-middelhavs frikadeller med foråsløg, dild og feta - Marineret..
85,00
Save
46.5%
159,00
Mini Tapas Almeria
Dildrørt laksemousse på mini toast   Små tortilla wrap med tun, tomatsalsa og rucola   Mini forårsruller med asiatisk sur-sød sauce  ..
85,00
Save
46.5%
159,00
Mini Tapas Almeria
Dildrørt laksemousse på mini toast Små tortilla wrap med tun, tomatsalsa og rucola Mini forårsruller med asiatisk sur-sød sauce Miniquiche med g..
85,00
Save
46.5%
159,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2017