?> Tapas

Tapas

Tapas

We are all tapas-lovers…

Tapas trenden er efterhånden blevet en fast bestanddel af det danske fest liv. Tapas behøver ikke kun at været et lille let måltid i forbindelse med et stående taffel. I dag serveres tapas også som hovedret til enhver given festlig lejlighed.

Vi disker op med gigantiske tapas buffeter – Vi holder altid fingeren på pulsen, hvad angår madtendenser og kulinarisk nytænkning. Vi lover derfor altid anretning med en farvestrålende fryd for øjet og samtidig garanterer vi en flirt med smagsløgene.

Udvalget går lige fra det sædvanlige og traditionelle, til hovsa-oplevelser og "ser man det", til det helt ekstraordinære og fuldstændig uventede - men for os altid nødvendige. 

Vi tilbyder dig tapas-herligheder...Spice up your life...

 

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
All Seasons Tapas Buffet
- Blinis med kaviar, syrnet fløde og rødløg - Røget lakseroulade med creme af friskost, kaviar og dild - Hvidløgs/chili marineret King Prawn på stick - Tunmoussé med store kapers på gro..
189,00
Save
32.3%
279,00
Eksklusiv Tapas Buffet
- Blinis med stenbiderrogn, syrnet fløde og rødløg - Hvidløgsmarinerede tigerrejer på spyd og aioli - Petit croissant med rejesalat - Roastbeeftoppe med pickles - Skinkemignon på æblebund med ..
239,00
Deluxe Tapas Buffet
- Lakserulle på mini toast med kaviar, dild og lime - Maki rulle: Hosomaki med agurk - Maki rulle: Hosomaki med advokado - Klassisk fransk grøntsags souffle toppet lagt på spæde salater - Asiatisk..
179,00
Save
35.8%
279,00
Luksus Tapas Buffet
- Lakserulle på mini toast med kaviar, dild og lime - Røget ørred på minitoast med frisk dild og lime - Tigerrejer med chilidip - Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv med rucolapesto, parmes..
179,00
Save
30.9%
259,00
Mini Tapas Alicante
- Mini Sandwich med røget laks og dild creme - Dadler i bacon - Bagte champignoner med serranoskinke og Kryddersmør - Veggie-middelhavs frikadeller med foråsløg, dild og feta - Marineret..
85,00
Save
46.5%
159,00
Mini Tapas Almeria
Dildrørt laksemousse på mini toast   Små tortilla wrap med tun, tomatsalsa og rucola   Mini forårsruller med asiatisk sur-sød sauce  ..
85,00
Save
46.5%
159,00
Mini Tapas Almeria
Dildrørt laksemousse på mini toast Små tortilla wrap med tun, tomatsalsa og rucola Mini forårsruller med asiatisk sur-sød sauce Miniquiche med g..
85,00
Save
46.5%
159,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2017