Brunch Catering

Brunch Catering
Brunch trenden er efterhånden blevet en fast bestanddel af det danske fest liv. Vi kan tilbyde brunch til både privat og erhverv, såsom: barnedåb, babyshower, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, firmafest, bryllup, reception, blog event, pigeaftner etc.
 
Har du en begivenhed der skal fejres, står vi gerne for alt menageriet, du skal blot sørge for invitationen, det pæne tøj og gæsterne.
Så fri dig selv for køkkentjansen, og nyd et gastronomisk sansebombardement sammen med alle dem du har kære – vi tilbyder alle herlighederne til ganske fornuftige priser.
Kokkene disker op med gigantiske brunchmenuer – og anretningen er altid en farvestrålende fryd for øjet og samtidig garanterer vi en flirt med smagsløgene.
Brunchmenuerne består af årstidens bedste råvarer, således at det kun er de bedste ingredienser, der finder vej til tallerkenen.
Råvarer vælges blandt lokale gode danske og pålidelige kokke – mht. kvaliteten går vi nemlig ikke på kompromis.
 
Alle buffeter vil blive leveret koldt, og det er kundernes ansvar for opvarming af div. retter som skal serveres varm.
 

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
Luksus Brunch Buffet
- Græsk yoghurt med ahornsirup, frugt & müsli - Amerikanske pandekager med ahornsirup - Røræg med sprød bacon  - Krydrede brunchpølser - Sortiment af danske og franske oste med frugt og ..
329,00
Årets Brunch Buffet
Pandekager med ahornsirup Æggekage med ristede svampe og bacon Ristede krydrede brunchpølser Italiensk gorgonzola med peberfrugt Mild lageret ost med peberfrugt og små cherry tomater Fransk landbrie med middelhavs oliv..
169,00
Save
39.4%
279,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2024