Lunch

Lunch

Psssst! En god dansk frokost indbefatter blandt de fleste en omgang smørrebrød. Det kan vi også tilbyde – god klassisk og højt belagt smørrebrød…her ud over kunne det være lige fra brunch som er en blanding af breakfast og lunch, det kunne være en tapas buffet, en kold buffet eller en buffet med enkelte varme retter og salater – vi skræddersyr og tilbereder gerne den frokost der falder i din smag. Vi garanter for en frokost, der altid er tilberedt omhyggeligt af årstidens bedste råvarer, med vægt på sundhed, smag og variation. Velbekomme.

Alle buffeter vil blive leveret koldt, og det er kundernes ansvar for opvarming af div. retter som skal serveres varm.

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
Den Eksklusive Buffet
Forret Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime Hovedret Super mør rosastegt oksefilet mar..
299,00
Fabulous Fest Buffet
- Varmrøget Nordsø laks rørt med cremefraiche, rødløg, frisk dild hertil kaviar og lime - King Prawn på stick vendt i limesaft, chili, kaviar og frisk dild - Saftig og mør unghane marineret med pesto,..
289,00
Luksus Klassiker Buffet
- Retro rejecocktail pyntet med kaviar, frisk dild og bådcitron   - Oksetyksteg braiseret med svampe og krydderurter   - Portions anrettet gratinerede flødekartofler toppet med friske krydderurte..
179,00
Utraditionel Julebuffet
- Mini quiche med spinat, tomat og parmesan på sprød salatbund - Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær - Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde ..
259,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2021