Nytårs Menuer

Nytårs Menuer

Årets fest… NYTÅR skal fejres med et brag af en fest. Du skal blot sørge for godfolk, et godt humør og iklæde dig dit fineste skrud…så sørger vi for at disk op med en suprim middag, der er tilberedt efter alle kunstens regler. Vi tager dig på en smagsrejse uden lige…vores kokke har indkøbt kvalitets råvarer  og har brugt alt den tid der skal til og en god portion knofedt, for at sammensætte årets nytårs menu. Vi garanterer for en menu i størrelsesordenen ”creme de la creme”… det er derfor bombesikkert, at aftenens fest er i hus, og en af dem der vil stå klart på nethinden.

Spis det nye år ind på bedste manér med overdådige menuer fra Luksus Catering og slip for selv at handle ind og kokkerere til nytår. Årets sidste fest glider over i årets første efter midnat, hvilket fortjener at blive fejret med lækker mad i løbet af aftenen. Få hjælp til de spiselige forberedelser til nytår med en luksusmenu.

 Vi gør os umage !

Årets nytårsmenu tilberedes af friske råvarer i top kvalitet. Med både hjerte og sjæl gør vi vores til at fremstille den bedste smagsoplevelse af en Nytårsmiddag at være. Vi garanterer I alle bliver mætte, glade og veltilfredse.

  •  - Vi gør hermed opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter Nytårs menuer til tilbudspris – det er derfor efter ”først til mølle” princippet.
ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
Den Eksklusive Buffet
Forret Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime Hovedret Super mør rosastegt oksefilet mar..
299,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2023