Deals

Deals
Når du bestiller hos os, får du en bekræftelse indenfor 24 timer i hverdage. ( lørdag-søndags bestillinger besvares først på mandag)
Vi arbejder 7 dage om ugen, 12 timer om dagen, så de fleste henvendelser/bestillinger besvares samme dag.
Dog kan der ved højtider opstå pres på kundeservice.
Har du ikke fået din bekræftelse indenfor 24 timer, ( lørdag-søndags bestillinger besvares først på mandag) er du velkommen til at ringe til vores kundeservice
 
Vi anbefaler afhentning ca. 30-45 minutter inden I ønsker at sætte Jer til bords, således at maden er så frisk som mulig.
 
  Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at læse afsnittet vedr. Oftest Stillede Spørgsmål
 

VI TAGER IKKE MOD FLERE BESTILLINGER FRA DEN

28-08-2018 TIL OG MED 07-09-2018 PGA. OVERBOOKNING.

 
ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
All Seasons  Buffet
  - Lakseroulade på mini toast med kaviar, dild og lime   - Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie   - Rosa oksemørbrad marineret i rødvin og friske krydderurter ..
169,00
Save
43.5%
299,00
Årets Brunch Buffet
Pandekager med ahornsirup Æggekage med ristede svampe og bacon Ristede krydrede brunchpølser Italiensk gorgonzola med peberfrugt Mild lageret ost med peberfrugt og små cherry tomater Fransk landbrie med middelhavs oliv..
279,00
Luksus Tapas Buffet
- Lakserulle på mini toast med kaviar, dild og lime - Røget ørred på minitoast med frisk dild og lime - Delikate indbagte crispy og spicy tigerrejer med chilidip - Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv med rucolap..
279,00
Mini Hverdags Brunch
Levering/Afhentning KUN Mandag til Fredag - Pandekager med ahornsirup - Kogte æg med mayo og kaviar - Mild lageret ost med peberfrugt og små cherry tomater - Fransk landbrie med rabarberkompot - Emmentaler med sødt o..
99,00
Mini Tapas Alicante
- Mini Sandwich med røget laks og dild creme - Dadler i bacon - Bagte champignoner med serranoskinke og Kryddersmør - Veggie-middelhavs frikadeller med foråsløg, dild og feta - Marineret..
159,00
Mini Tapas Marbella
  - Den klassiske blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og et drys af rødløg   - Saftig honningmelon svøbt med italiensk lufttørret Milano   - Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv m..
159,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2020