Her og Nu Tilbud

Her og Nu Tilbud

Vi har altid et HER OG NU TILBUD.

Vi tilbyder en lang række af her og nu tilbud...du kan blive forkælet med vores suplime cateringmenuer til fest´en.

Vi garanterer for gode råvarer, en smagsoplevelse i verdensklasse og en sirlig anretning af maden. Et andet her og nu tilbud kunne være et total selskabs-arrangement til Deres fødselsdag, barnedåb, reception, sommerfest, julefrokost eller bryllup.

Vi udbyder også forskellige events der efterhånden er legendarisk og et nærmest uundgåeligt element, når man skal fejre et eller andet. Til orientering skal vi oplyse, der altid er et begrænset antal, så kom til tasterne og bestil og betalt nu og gør brug af få vores HER OG NU TILBUD, når DU ønsker det.

Tilmeld dig vores sms-service og vores nyhedsbrev, så vil du altid blive opdateret på vores bragende gode tilbud!

ListeGitter
Vis:
Sorter efter:
All Seasons  Buffet
Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar og rugbrødchips Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, l..
339,00
All Seasons Receptions Buffet
  - Varmrøget laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime   - Små tortilla wrap med tunsalat, tomatsalsa og rucola - Sp..
299,00
Mini Tapas Alicante
- Mini Sandwich med røget laks og dild creme - Dadler i bacon - Bagte champignoner med serranoskinke og Kryddersmør - Veggie-middelhavs frikadeller med foråsløg, dild og feta - Marineret..
169,00
Mini Tapas Marbella
  - Den klassiske blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og et drys af rødløg   - Saftig honningmelon svøbt med italiensk lufttørret Milano   - Tynde skiver af hvidløgsmarineret kalv m..
169,00

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2023