Smørrebrød

Smørrebrød

Luksus Catering har specialiseret sig i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornuftig pris.

Noget af det, der driver værket hos Luksus Catering, er kærligheden for det danske traditionelle køkken, derfor er vi er selvfølgelig med på den nye trend og kreerer derfor flot originalt dansk smørrebrød.....

Vi holder af at tilberede god gedin dansk mad med strejf af et nyt moderne tutch. Vi holder dermed fast i de gamle og stolte traditioner omkring hjemmelavet smørrebrød, og måltidet der sikrer et godt og spændende dansk måltid. 

Vores kreative kokke har smurt ærmerne op, og "bygger" alle de gode gamle håndmadder med alle vore traditionelle danske og internationale livretter...

Selv de danske hovedretter har fundet vejen oven på smørrebrødet i dagens Danmark, man kan fx prøve en omgang højt belagt mørbradbøf med bløde løg.

De smagfulde og dekorative smørrebrøds-kreationer kan leveres som catering til dit fest-arrangement, til jubilæum, reception eller blot til en middag for familie eller venner. Det eneste du behøver er at indkøbe snapsen - til dem, hvor det falder i deres smag.

Luksus Catering glæder sig til at være din leverandør.

 

Der findes ingen produkter i denne kategori.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2023