Firmafrokost

Firmafrokost

Kreativ og finurlig firmafrokost med brandstof til hjerne og hjerte

Med frokostordning fra Luksus Catering får i hver dag frisklavet mad, pakket og leveret varm lige til døren. Maden er klar og anrettet på hvidt porcelæn - altid en fryd for øjet og lige til at stille på buffeten.

Velbekomme - så er der serveret.

Frokostbuffeten er bygget op som en "tag selv buffet" med varme og lune retter, salater, dressinger/marinader og pålæg med tilbehør. Hver dag leveres friskbagt brød og smør.

Dertil kommer ugens små højdepunkter, med små lækkerier som køkkenet fremtryller. Vi arbejder hver dag for at servere en nytænkende firmafrokost. Vi lancerer nu smagfuld, sund og god mad, da vi mener alle har ret til god og varieret kost. 

Der serveres altid klassiske retter og retter med et interessant tuch. Hver dag vil der være spændende livretter tilberedt omhyggeligt af råvarer med samme høje krav til råvarekvalitet.

Som en sidegevinst kommer der formentlig også anderledes retter på bordet en ved det vanlige frokostbord, som i sig selv kan give velvære og ikke mindst inspiration til nye retter i de enkelte hjem.

Vi er en frokost leverandør, der gerne tager særlige hensyn, vi skræddersyr derfor en løsning som passer til jer og jeres medarbejdere.

Der findes ingen produkter i denne kategori.

Tilmeld dig Nyhedsbrev

Designed By Web Design Service
Luksus Catering © 2023