- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Grønlandske rejer anrettet med krydderurtemayonnaise, kaviar , dild og citronbåd
- Lun julepostej med champignon og bacon
- Den klassiske sennepsglaseret juleskinke af landgris
- Kokkens smagfulde danske deller med surt
- Orangemarineret berberie andebryst
- Mormors tarteletter med høns i asparges
- Sprødstegt flæskesteg med hjemmelavet rødkål krydret med et ”strejf” af jul
- Små hvide kartofler med gammeldaws brun sovs
- Ris a la mande med lun kirsebærsauce
- Osteudvalg af dansk og franske oste hertil druer, kiks og brombærmarmelade
- Friskbagt hvedebrød, rugbrød og smør