- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær
- Kryddersild med ringe af rødløg og karrysalat
- Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Grønlandske rejer anrettet med krydderurtemayonnaise, kaviar , dild og citronbåd
- Dildmarineret laks med lime, kaviar og sennepsdressing
- Lun julepostej med champignon og bacon
- Den klassiske sennepsglaseret juleskinke af landgris
- Orangemarineret berberie andebryst
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål krydret med et ”strejf” af jul
- Små hvide kartofler med gammeldaws brun sovs
- Rødkålsstykker med rocola, appelsin, valnødder og kokosflager i egen marinade
- Ris a la mande med lun kirsebærsauce
- Friskbagt hvedebrød, rugbrød og smør
Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!
Bedømmelse: Dårlig God