Forret:
Bisque de Homard
Skummende og flamberet hummerbisque med intens smag af skaldyr og et strejf af cognac
Mousse de Saumon Fumé
Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime
Hovedret:
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes
Mør, urtemarineret ribeye stegt til perfektion, serveret med vilde svampe, årstidens garniture og pommes Anna med den gode flagesalt, friskkværnet peber og friske timiankviste
Sauce
Klassisk bearnaisesauce med frisk estragon
Dessert
Mørk chokoladebrownie med eksotisk mango-ananas kompot og sprød crumble
Plat de fromage
Et udsøgt udvalg af tre danske og udenlandske gourmetoste, serveret med sprødknækbrød og syltede nødder
Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!
Bedømmelse: Dårlig God